Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht

Doopsgezinde Kerk Heerlen

VERKOCHT
530 m²
585 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Met genoegen presenteren wij u de Doopsgezinde Kerk in Heerlen. Een kerk, ontstaan in de jaren ‘30, die onlangs volledig is verbouwd tot een woonhuis en is voorzien van alle luxe en comfort. Hier kunt u in alle rust op een unieke wijze wonen en werken aan huis.

We begeven ons direct ten zuiden van het stadscentrum van Heerlen. In het straatbeeld met prachtige woningen valt het kerkgebouw, in de jaren ‘30 gebouwd in de expressionistische stijl, wellicht niet eens direct op. Maar wij nodigen u uit om tijdens een wandeling door deze prachtige wijk even stil te staan en de ingetogen schoonheid van dit kerkgebouw te ervaren.

In 2010 is de verbouwing tot exclusieve stadsvilla afgerond, met behoud van karakter en voorzien van alle benodigde comfort. De huidige eigenaren kochten dit unieke woonhuis in 2018 om vervolgens nog de puntjes op de ”i” te zetten. Het resultaat is een fantastische plek voor een gezin, om wonen met werken te combineren en waar u iedere dag woongeluk ervaart.

Het kerkgebouw heeft een fraaie, ruimtelijke indeling (530m²) en een verrassend grote zonnige loungetuin. De diepe garage biedt ruimte aan meerdere auto’s ofwel kan worden ingericht om kantoor of praktijk aan huis te combineren.

Geniet van het karakter, de lichtinval, ruimte en de zon die gedurende de hele dag door de veelal glas-in-lood ramen naar binnen valt. Dit zijn exact de redenen dat de huidige eigenaren destijds verliefd werden op dit imposante kerkgebouw.

Kortom een uniek gebouw waar historie en modern wooncomfort hand in hand gaan.

Details

Adres
Laan van Hövell tot Westerflier 35
Plaats
Heerlen
Bouwjaar
1939
Perceel
585 m²
Woonoppervlakte
530 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down