Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verkocht

Hoeve Sangerij te Cadier en Keer 

VERKOCHT
274 m²
7.717 m²

Dit prachtige object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u toch nog op zoek naar een vergelijkbaar karakteristiek object met veel volume en ontwikkelmogelijkheden? Neem dan onverminderd contact met ons op.

Meld u hieronder aan voor onze Erfgoed Inside. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe subsidies voor monumenten en ander, leuk nieuws over monumenten, landgoederen en ander bijzonder erfgoed.

Als eerste op de hoogte van nieuwe subsidies voor monumenten? Leuke nieuwtjes over monumenten, landgoederen en erfgoed?

Schrijf u nu in voor onze Erfgoed Inside en ontvang 7 keer per jaar alle nieuws over monumenten en erfgoed!

Een plek uit duizenden, waar luxe en ruimte volop aanwezig zijn. Terwijl de weg aan de voorzijde zorgt voor een snelle verbinding met Maastricht en Margraten, ervaart u op de binnenplaats en in het woonhuis een aangename rust. U kunt de gelukkige eigenaar worden van een prachtig woonhuis uit 1875 op maar liefst 7.717 m² eigen grond, waarvan een deel als huisweide met hoogstamboomgaard is ingericht. Kersen, pruimen, appels en peren komen uit eigen tuin en het houden van dieren behoort tot de mogelijkheden. Het uitzicht aan de achterzijde, richting het bos, is van ongekende schoonheid.

Dit karakteristieke woonhuis heeft zeer dikke muren en ramen met voorzetramen. Een deel kan worden getransformeerd tot atelier, praktijk of kantoor aan huis. Dit kan in de huidige garage, de naastgelegen slaap-/werkkamer en in de daarboven gelegen zolder met ramen. In het bestemmingsplan staat ‘wonen, met inbegrip van mantelzorg, aan-huis-gebonden-beroepen en agrarische activiteiten van ondergeschikte betekenis’. Dat biedt mogelijkheden! De huisweide heeft de bestemming 'agrarisch met waarden'.

De woonkamer, gesitueerd aan de achterzijde, heeft grote ramen aan twee zijden en twee oude stalramen aan weerszijden van de grote muurkast. De prachtige vloer, eiken balken en open haard zijn de sfeermakers In deze grote leefruimte. Aan de linker voorzijde zijn de keuken met bijkeuken en een knusse werkkamer gesitueerd. Onder de hardstenen vloer ligt vloerverwarming en de op maat gemaakte keukenopstelling is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een grote koelkast. In de bijkeuken is ruimte voor de was apparatuur. Op de begane grond is een ruime slaap-/werkkamer met een vaste kastenwand en fraai uitzicht naar de binnentuin. De aangrenzende garage met dubbele deuren is geschikt voor een auto en aanhangwagen/zitmaaier, maar biedt ook de mogelijkheid om de woonruimte verder te vergroten.

De verkoop is in collegiale samenwerking geschied met Boon Heuvelland Makelaars.

Details

Adres
Rijksweg 113
Plaats
Cadier en Keer
Bouwjaar
1875
Perceel
7.717 m²
Woonoppervlakte
274 m²
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down