Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht

Zevenbergseweg 21, Etten-Leur

VERKOCHT
625 m²
3.095 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Met genoegen presenteren wij u restaurant In Den Molen. Een prachtig gelegen horecaobject met bedrijfswoning, gelegen aan het water én met uitzicht op de molen en het aangrenzende natuurgebied. Het monument aan de Zevenbergseweg 21 te Etten-Leur en de exploitatie bieden wij gezamenlijk te koop aan.

Al meer dan twee eeuwen heeft de functie horeca zich bewezen voor dit object! Het bestemmingsplan biedt naast horeca en bedrijfswoning reeds gelegenheid voor extensief recreatief medegebruik en aan huis gebonden beroepen. Onder voorwaarden kan de horecabestemming door de gemeente worden omgezet naar een bestemming voor zelfstandige bewoning. Er bestaan interessante mogelijkheden voor dit opvallend monument in de aantrekkelijke omgeving van natuurgebied Kelsdonk en Jachthaven de Turfvaart!

Het exacte bouwjaar van de molenaarswoning is niet bekend, maar het pand is ouder dan de naastgelegen molen. De voorganger van de huidige molen werd gebouwd in 1771. Het is zeer waarschijnlijk dat de oorspronkelijke molenaarswoning gelijktijdig gebouwd is. Op oude kaarten staat de molenaarswoning aangeduid als ‘herberg’ en deed ook dienst als dorpshuis. In de loop van de decennia is het pand uitgebreid en heringedeeld tot haar huidige verschijningsvorm.

Het pand bestaat uit een bedrijfswoning en een café-restaurant. Het restaurant beschikt over een grote restaurantruimte, een vaste bar, twee keukens, magazijnruimte en koelcellen. De bedrijfswoning beschikt over een smaakvolle afwerking en voldoende ruimte. De bedrijfswoning is in 1974 gebouwd. In 1996 is een gedeelte aangebouwd en is het pand grotendeels verbouwd. 

De ligging aan het water en het uitzicht op de molen en de polder zijn werkelijk uniek. Dit pand is bij uitstek geschikt voor talloze ontwikkelingen. Langs deze locatie fietsen en wandelen dagelijks veel recreanten. Bij een kruising van wegen naar Prinsenbeek (Breda), Etten-Leur en Zevenbergen is dit absoluut voor velen een bekende locatie. 

Details

Adres
Zevenbergseweg 21
Plaats
Etten-Leur
Bouwjaar
1771 / 1974 / 1996
Perceel
3.095 m²
Woonoppervlakte
625 m²
Richtprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down