Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek

Voor de verkoop én aankoop van historische gebouwen, waaronder monumenten, is het verstandig om een monumentenmakelaar in de arm te nemen. Een monumentenmakelaar is gespecialiseerd in deze nichemarkt en weet precies op welke facetten gelet moet worden. Dankzij jarenlange ervaring en opgedane expertise in deze branche, kunnen wij van Klement Rentmeesters u bijstaan bij de koop of verkoop van een monumentaal gebouw. Een monumenten makelaar kent alle reilen en zeilen van het vak, van de regelgeving m.b.t. monumenten tot aan de juiste connecties en kennis van de huidige woningmarkt. Tijdens een vrijblijvend gesprek krijgt u advies op maat van een van onze specialisten en kunt u al uw wensen kenbaar maken. Wij als monumentenmakelaar gaan vervolgens zorgvuldig voor u aan de slag.

Waarom een monumenten makelaar?

Monumenten en andere historische panden vergen een andere manier van aanpak dan reguliere woningen. Eén van de uniekheden van monumentale panden is de regelgeving die bij deze gebouwen komt kijken. Dit zijn speciale regels die in het leven zijn geroepen om het levensbehoud van monumenten te waarborgen en het prachtige aanzien ervan te behouden. Aangezien de markt voor monumentale- en historische gebouwen veel kleiner is dan de reguliere woningmarkt, is het aanbod van makelaars gespecialiseerd in monumenten ook kleiner. De monumenten makelaar is namelijk specifiek opgeleid en getraind om alles van monumentale gebouwen te weten. Elke makelaar van monumenten bij Klement Rentmeesters weet precies waar u rekening mee moet houden als u zich gaat verdiepen in deze nichemarkt. Wij zijn u dan ook graag te hulp bij het vinden van uw ideale monumentale woning of de verkoop ervan.

Ons monumentenmakelaar aanbod

Bij Klement Rentmeesters werken toegewijde mensen met veel liefde voor hun vak. Ons team van specialisten weet wat er zoal bij komt kijken als het gaat om historische gebouwen. In een eerste gesprek kunt u al uw wensen met ons delen. Wij gaan er dan voor zorgen dat deze wensen zo goed mogelijk in werkelijkheid gebracht kunnen worden. Dankzij de specialisatie in monumentale en andere historische gebouwen, kennen wij deze markt als geen ander in Limburg. Ons monumenten aanbod is dan ook ruim, met veel expertise.

De verkoop en koop van monumenten

Bent u van plan om uw huidige monumentale woning te verkopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Klement Rentmeesters. Wij zorgen ervoor dat alle unieke eigenschappen van uw monument naar voren worden gebracht. Zo zien geïnteresseerde kopers meteen de karakteristieken die uw pand zo uniek maken. Ook kunnen onze monumentenmakelaars uw woning sneller aan bod brengen bij de juiste mensen en aan een breder publiek. Dit komt vanwege onze jarenlange ervaring in deze nichemarkt en de connecties die daarbij opgebouwd zijn.

Bent u van plan om een monumentaal pand te kopen? Dan hebt u wellicht al bepaalde ideeën in gedachten van wat u precies zoekt. Het kan echter ook zo zijn dat u eerst nog extra informatie nodig heeft als het gaat om de aanschaf en zoektocht naar historische panden. Monumentale gebouwen zijn er in vele verschillende soorten maten, met vele verschillende soorten architecturen. Geen enkel monument is dan ook vergelijkbaar met elkaar. U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, via de mail of telefonisch. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder met al uw vragen.

Missie en visie van Klement Rentmeesters

Bij Klement Rentmeesters adviseren en helpen wij mensen met het beheer, de herbestemming en het onderhoud van monumentale- en historische panden. Onze voorliefde voor monumenten zorgt ervoor dat wij met veel passie en gedrevenheid ons werk uitvoeren. Wij vinden het belangrijk dat deze prachtige panden blijven voortbestaan als onderdeel van een mooi, cultureel erfgoed in Limburg. Dat is onze missie en visie.

Het vakkundig team van Klement Rentmeesters bestaat uit makelaars, rentmeesters, bouwkundige architecten, bouwkostendeskundigen, erfgoedadviseurs, een landschapsarchitect en een ruimtelijk ordeningsadviseur. Wij bieden vakwerk op maat, waarbij wij aandachtig naar uw wensen luisteren en 24/7 voor u bereikbaar zijn. Dankzij jarenlange ervaring in deze branche hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor wij u veel mogelijkheden kunnen aanbieden. Samen zorgen we ervoor dat monumentale en historische gebouwen het landschap van Limburg blijven sieren.

Deel dit bericht

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

    De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
    Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

    Meld u hier aan

    > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
    chevron-down