Klement Rentmeesters is een van de partijen die meedoet aan het Ontzorgingsprogramma Verduurzaming Monumenten.

Erfgoed Inside 6 april 2023 - Interieurs, zeldzame vondsten en Verduurzaming Monumenten

6 april 2023

Als we spreken over prachtige kastelen, kerken, kloosters of andere monumenten dan gaat het vaak over de buitenkant van het gebouw. Maar de binnenkant, het interieur, kan ook van grote cultuurhistorische waarde zijn. In deze Erfgoed Inside vertelt Annemiek Jonkman, erfgoedadviseur en specialist op het gebied van historische interieurs, over haar vakmanschap.
 
Verder heeft een carréboerderij in Eckelrade een nieuwe toekomst gekregen door de provinciale restauratieregeling Limburg. En hebben onze landschapsarchitecten, in het park rondom Kasteel d’Erp in Baarlo, de aanleg van de vroeg-landschappelijke stijl ontdekt. Dat is een zeldzame vondst.
 
Op 3 april zijn we officieel partner geworden van het Ontzorgingsprogramma Verduurzaming Monumenten. De komende drie jaar kunnen we eigenaren van monumenten adviseren en begeleiden bij het verduurzamen van hun monument. En denk u eraan dat u nog tot 30 april a.s. uw subsidieaanvraag voor de Woonhuissubsidie door ons kunt laten indienen?

Deel dit bericht

Contact

Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

    De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
    Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

    Meld u hier aan

    > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
    chevron-down