Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Verkocht

Engwegerhof

VERKOCHT
440 m² (woonhuis) + 1490 m² (bijgebouwen)
35.400 m²

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Aan de zuidoostelijke rand van Valkenburg, aan de voet van de vermaarde Keutenberg, ligt het kerkdorp Schin op Geul. Iets verder ten zuiden, in het buurtschap Engwegen, staat de vrijstaande, karakteristieke hoeve genaamd de “Engwegerhof”. Prachtig vrij gelegen met uitzichten over het Limburgse Heuvelland en omringd door ± 3,5 hectare eigen grond. Het karakteristieke woonhuis met bijgebouwen biedt tal van ontwikkelmogelijkheden zoals verblijfsrecreatie, wonen met werken aan huis (atelier, praktijkruimte, etc.) of mantelzorg. Momenteel is het gehele complex als manege gericht voor het houden en dresseren van paarden. Maar het kan ook geheel anders! Circa 1.930 m² bouwvlak kan zowel ruimtelijk als qua bestemming volledig herontwikkeld worden en plaats maken voor een exclusief woonhuis met tal van extra gebruiksfuncties, zoals verblijfsrecreatie, een aan huis verbonden bedrijf of mantelzorg.

De vrije ligging in combinatie met de ruime exploitatiemogelijkheden maken het een bijzonder object. Niet alleen voor de echte paardenliefhebber die op zoek is naar een combinatie van privé wonen met paarden maar ook geheel andere functies om op deze prachtige plek te ontwikkelen. Laat u verrassen door de fraaie omgeving en hetgeen Engwegerhof u te bieden heeft.

Details

Adres
Engwegen 6
Plaats
Schin op Geul
Bouwjaar
1881
Perceel
35.400 m²
Woonoppervlakte
440 m² (woonhuis) + 1490 m² (bijgebouwen)
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down