Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
Verkocht

Loftwoning De Oude Bongard

VERKOCHT
715 m2
1.200 m² (meer grond is optioneel)

Dit object is inmiddels onvoorwaardelijk VERKOCHT. Bent u op zoek uw droomobject, neem dan onverminderd contact met ons op.

Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod?

Schrijf u nu in voor onze Exclusieve Preview!

Hebt u ooit in een loft willen wonen? Een grote open woonbeleving die u verder geheel vrij kunt indelen? En dat op een plek vrij gelegen met prachtige vergezichten? Dan is dit uw kans!

Deze voormalige wagenschuur van kasteelhoeve De Oude Bongard in Wijnandsrade, heeft recent een eigen woonbestemming gekregen waardoor de grote schuur nu als zelfstandig woonhuis mag worden bewoond. Het gebouw heeft een bijzondere historie waarbij de wagenschuur in 2013 nog geheel is gerestaureerd en (vanwege de enorme plafondhoogte van ruim 5 meter) in gebruik werd genomen als kroonluchteratelier. Deze zeer imposante ruimte mag nu geheel als woonhuis vrij worden ingericht.

De wagenschuur is met het oog op volledige privacy gescheiden van de rest van de hoeve en geniet een volledig vrije woonbeleving gericht op de aangrenzende fruitweide met laagstam kersenbomen.

Het woonvolume met een inhoud van ruim 3.000 m3 en woonoppervlak van 715 m2 is overweldigend. De cascowoning, met cv en toiletruimten is verder nog geheel vrij naar wens in te delen. Wij hebben hier al diverse ideeën over en denken desgewenst ook graag mee met uw voorstelling van een droomloft.
Creëer hier iets bijzonders in een karakteristiek gebouw te midden van een prachtige omgeving!

Details

Adres
Bongard 3A
Plaats
Wijnandsrade
Bouwjaar
Vanaf 1600
Perceel
1.200 m² (meer grond is optioneel)
Woonoppervlakte
715 m2
Vraagprijs
VERKOCHT
Contact
Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

Aankoopbegeleiding

Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

Inschrijven nieuw aanbod

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Recent toegevoegd

Bekijk overzicht
De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

Meld u hier aan

> Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
chevron-down