Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
boerderij te koop

Boerderij te koop Limburg

Boerderij te koop Limburg

Droomt u ervan om op een boerderij te wonen? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod boerderijen die te koop staan in Limburg. Wij snappen wel dat u graag op een boerderij zou willen wonen. Boerderijen stralen vaak een romantische charme uit en worden omringd door veel groen. Bij sommige boerderijen heeft u zelfs de mogelijkheid om agrarische werkzaamheden te verrichten of om dieren te houden. Hierdoor kan wonen en werken goed worden gecombineerd. Er staan zoveel verschillende boerderijen te koop in Limburg en er zijn ook genoeg redenen om er een te willen kopen. Wat uw reden ook is, wij kunnen u helpen om die boerderij uit uw dromen te vinden én te bemachtigen.

De woonboerderij

Er zijn diverse soorten boerderijen te koop in Limburg. Een voorbeeld hiervan is de woonboerderij. Dit is een voormalige agrarische bedrijfs- of dienstwoning die voor een groot deel bewoond wordt. Ook de voormalige agrarische bedrijfsruimtes van deze boerderij kunnen als woonruimtes in gebruik zijn. Bij een woonboerderij is de agrarische functie dus omgeruild voor wooncomfort.

Met onze hulp een woonboerderij kopen in Limburg

In het aanbod van Klement Rentmeesters treft u vaak een aantal stijlvolle woonboerderijen aan, maar ook andere typen boerderijen zoals oude boerderijen die een opknapbeurt kunnen gebruiken. Of u nu graag een woonboerderij of een ander soort boerderij wilt kopen in Limburg, wij helpen u graag om die ene parel te vinden die voldoet aan al uw wensen.

Oude boerderij kopen in Limburg

Uiteraard moeten we tijdens de zoektocht wel realistisch blijven qua budget. Mocht uw budget niet toereikend genoeg zijn voor uw droomplaatje, dan kunt u overwegen om een iets minder afgewerkte, oude boerderij te kopen in Limburg die u in de loop van de tijd kunt (laten) opknappen en omtoveren tot uw droomboerderij. Bij oude (woon)boerderijen is vaak meer mogelijk dan u denkt! Ga het gesprek aan met één van onze makelaars om de mogelijkheden te ontdekken.

Hoe vinden we samen uw ideale (woon)boerderij?

Bent u pas op zoek naar uw droomboerderij in Limburg en kunt u onze hulp goed gebruiken? Plan dan een gesprekje in met onze makelaar om uw verwachtingen en wensen door te geven. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om boerderijen te vinden die zo goed mogelijk aansluiten op dit wensenplaatje. Wanneer er een boerderij te koop komt te staan in Limburg die zomaar eens uw ideale woning zou kunnen zijn, dan vertellen wij u dit gelijk en plannen we indien gewenst een bezichtiging in.

We gaan graag mee naar de bezichtiging van de boerderij die u eventueel wilt kopen. Op deze manier kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren over de voordelen en eventuele valkuilen of nadelen van deze boerderij. Wij vinden het belangrijk dat u de boerderij niet alleen door een roze bril bekijkt, maar ook een kritisch oog werpt op bepaalde aspecten.

Volgens onze transparante werkwijze geven wij u een eerlijk en deskundig advies over de staat van de boerderij voordat u deze besluit te kopen. Ook kijken we samen naar de mogelijkheden voor een eventuele verbouwing of restauratie. Zo vinden we uiteindelijk samen uw droomboerderij.

Welke boerderijen staan in Limburg zoal te koop?

Carréhoeves, rijksmonumenten, vrijstaande hoeves met zwembad – er worden zoveel verschillende, prachtige boerderijen te koop aangeboden in Limburg via Klement Rentmeesters. Maar ook in Noord-Brabant en Belgisch Limburg hebben wij met regelmaat boerderijen te koop staan. De meeste boerderijen hiervan zijn te vinden op onze website.

Sommige eigenaren van boerderijen kiezen ervoor om hun woning niet online te promoten. Deze boerderijen kunt u dus alleen te zien krijgen als u een actief lid bent binnen ons netwerk van zoekenden. Het aanbod aan boerderijen is dus vaak groter dan het aanbod weergegeven op onze website. Wilt u graag worden ingelicht over alle nieuw aangeboden boerderijen? Kies er dan voor om u vrijblijvend in te schrijven voor de Exclusieve Preview. Op deze manier zult u altijd gelijk op de hoogte worden gesteld van nieuwe (woon)boerderijen die u kunt kopen in Limburg.

Prachtige boerderij gezien?

Heeft u al een mooie oude boerderij in Limburg te koop zien staan waar u graag eens zou willen gaan kijken? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij kunnen u meer informatie verschaffen, eventueel een bezichtiging voor u inplannen en een goed woordje doen bij de verkopende makelaar. Wellicht is deze prachtige boerderij binnenkort van u!

Koop een boerderij in Limburg met de hulp van Klement Rentmeesters

Bent u nog op zoek naar uw droomboerderij in Limburg? Neem dan telefonisch contact met ons op of kom een keer langs bij ons op kantoor. Bij het kennismakingsgesprek luisteren wij aandachtig naar al uw voorkeuren en wensen. Vervolgens begeleiden wij u met veel persoonlijke aandacht door het hele aankoopproces, van oriëntatie tot bezichtiging tot aankoop.

Tijdens het aankoopproces adviseren we u altijd over de beste keuzes en aankoopstrategieën om ervoor te zorgen dat u binnen de kortste keren de trotse eigenaar bent van een boerderij. Dit doen wij uiteraard aan de hand van onze uitgebreide ervaring en kennis die wij door de jaren heen hebben opgebouwd. Dus wilt u ook graag stappen ondernemen om een boerderij te kopen in Limburg, neem dan contact met ons op. Ook als u een kasteel wilt kopen, kunt u bij Klement Rentmeesters terecht!

Boerderij in Limburg verkopen

Wellicht heeft u zelf een boerderij die u te koop wil zetten in Limburg. In dat geval helpen we u graag om de juiste koper te vinden en uw parel tegen een mooie prijs en de beste voorwaarden te verkopen. Ook hiervoor kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Contact

Graag informeren we u over onze mogelijkheden.
Vul onderstaande lijst in en we nemen binnen
twee dagen contact met u op.

  In de Erfgoed Inside leest u nieuws over subsidies, adviezen over onderhoud en leuke verhalen over monumenten. Nieuw aanbod dat te koop of te huur is ontvangt u als eerst via onze Exclusieve preview!

  Details

  Adres
  Plaats
  Bouwjaar
  Perceel
  Woonoppervlakte
  Richtprijs
  Contact
  Graag verwijzen wij u door naar onze contactpagina.

  Aankoopbegeleiding

  Voldoet dit aanbod niet aan uw wensen? Kijkt u gerust verder in ons overige aanbod. Graag maken we u attent op de mogelijkheid u exclusief te helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning. We hebben ook zogenaamd stil aanbod in de verkoop, dat is aanbod dat nergens gepubliceerd staat. In een persoonlijk gesprek nemen we de mogelijkheden graag met u door.

  Inschrijven nieuw aanbod

  Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

  Recent toegevoegd

  Bekijk overzicht
  De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
  Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

  Meld u hier aan

  > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
  chevron-down