Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
De liefde voor landgoederen

Landgoedeigenaren

U bent eigenaar van een landgoed. In onze contacten met eigenaren van landgoederen valt ons vaak de enorme liefde voor de instandhouding van het bezit op. Vaak generaties lang wordt er tomeloze energie vrijgemaakt om het bezit over te dragen aan de volgende generatie. Vaak met als doel het bezit beter “achter” te laten dan u het gekregen heeft. 

Kenmerkend voor u en onze klanten is de enorme dadendrang gericht op instandhouding. Passie noemen we dat. En die passie hebben we met u gemeen. Landgoederen zijn erfgoed: we leven ervoor en staan voor het behoud ervan op de bres. Erfgoed: het DNA van de omgeving waar we wonen en werken. Erfgoed: onze roots. Daar moeten we trots op zijn! Wat een bezieling, geweldig om voor landgoedeigenaren te mogen werken!

De instandhouding van monumenten kent vele facetten. Over de volgende onderwerpen kunt u bij ons terecht voor advies:

Ik heb een makelaardijvraag

Neem contact met ons op.

  In de Erfgoed Inside leest u nieuws over subsidies, adviezen over onderhoud en leuke verhalen over monumenten. Nieuw aanbod dat te koop of te huur is ontvangt u als eerst via onze Exclusieve preview!

  Om harten te veroveren, heeft een pand geen officiële monumentstatus nodig. Klement is uw partner in verkoop of verhuur van woningen met allure.

  Frank Klement
  Eigenaar Klement Rentmeesters
  De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
  Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

  Meld u hier aan

  > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
  chevron-down