Gedeelde liefde voor monumentaal en landelijk wonen.

Zoek
Klement Rentmeesters Omslagfoto
De liefde voor monumenten

Monumenteigenaren

U bent de trotse eigenaar van een monument. In onze contacten met eigenaren van monumenten valt ons vaak de enorme liefde voor de instandhouding van monumenten op. Dat geldt voor zowel gebouwde als groene monumenten. Kenmerkend voor monumenteigenaren is de enorme dadendrang gericht op instandhouding. Passie noemen we dat. En die passie hebben we met u gemeen.

Monumenten zijn erfgoed: we leven ervoor en staan voor het behoud ervan op de bres. Erfgoed: het DNA van de omgeving waar we wonen en werken. Erfgoed: onze roots. Daar moeten we trots op zijn! Wat een bezieling, geweldig om voor onze gepassioneerde opdrachtgevers te werken. De instandhouding van monumenten kent vele facetten. We zetten op een rij waar we u bij kunnen helpen:

Ik heb een vraag over mijn monument

Ons team van specialisten staat voor u klaar.

  In de Erfgoed Inside leest u nieuws over subsidies, adviezen over onderhoud en leuke verhalen over monumenten. Nieuw aanbod dat te koop of te huur is ontvangt u als eerst via onze Exclusieve preview!

  Om harten te veroveren, heeft een pand geen officiële monumentstatus nodig. Klement is uw partner in verkoop of verhuur van woningen met allure.

  Frank Klement
  Eigenaar Klement Rentmeesters
  De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
  Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

  Meld u hier aan

  > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
  chevron-down