Liefde voor monumenten en landgoederen.

Zoek
groen erfgoed

Wanneer u permanent of tijdelijk buiten de regio verblijft waar uw vastgoed gelegen is, kunt u ervoor kiezen om het vastgoedbeheer en de exploitatie uit handen te geven. Door het uit handen geven van het beheer van uw vastgoed, heeft u een zorg minder. Klement Rentmeesters is erop ingesteld om uw volledige vastgoedbeheer uit handen te nemen, zowel technisch, financieel en administratief.

Technisch vastgoedbeheer

Natuurlijk wilt u dat uw vastgoed in goede conditie blijft. Om plotselinge problemen snel op te lossen, is het onderhouden van uw vastgoed essentieel. Door onderhoud worden langdurige en kostbare problemen voorkomen. Wij zorgen ervoor dat deze langdurige en kostbare problemen voorkomen worden door een goed onderhoudsplan op te stellen. Onze betrouwbare en deskundige partners zorgen ervoor dat uw vastgoed perfect wordt onderhouden, waardoor uw vastgoed waardevast blijft.

Financieel en administratief vastgoedbeheer

Administratie moet nauwkeurig gebeuren en kost daarom normaliter veel tijd. Gezien wij meerdere panden in ons beheer hebben kunnen wij deze werkzaamheden efficiënter uitvoeren. Wij zijn ervaren met de administratie rondom vastgoedbeheer. Ook als het gaat om het beheren van meerdere woningen, landgoederen of erfgoed bieden wij een op maat gemaakte beheerovereenkomst aan. Hierbij wordt rekening gehouden met de voor u specifiek benodigde dienstverlening.

Woningen en panden beheren

Wij beheren zowel vastgoed portfolio’s van particulieren als bedrijven en zowel voor huurwoningen als de exploitatie of onderhoud van bijzonder vastgoed. Voor de uitbesteding van zowel één als meerdere woningen kunt u bij ons terecht. Door het denken vanuit uw belangen, stellen wij uw huurinkomsten zeker en zorgen we door middel van lage kosten dat uw rendement hoog blijft. Voor ons staan uw doelen centraal in ons handelen. Wij streven er dan ook naar om deze doelen te allen tijde te verwezenlijken. Het inschakelen van Klement Rentmeesters als vastgoedbeheerder heeft voor u een grote toegevoegde waarde. Wij beschikken over een brede kennis op technisch, financieel, administratief en commercieel vlak. Daarnaast hebben wij zowel een adviserende als uitvoerende rol in bijvoorbeeld subsidie aanvragen van erfgoed of het indienen van een principe verzoek.

Onze relaties zijn gebouwd op wederzijds vertrouwen en deze relaties staan dan ook centraal binnen onze organisatie. Daarom doen we alles in goed overleg met de eigenaar van de woning. De gehele huurperiode is Klement Rentmeesters de contactpersoon voor zowel de verhuurder als huurder. Ook betalingsproblemen en gebreken lossen wij voor u op. Hier gaan wij direct mee aan de slag. Wij ontfermen ons over het gehele traject. Wij lossen de problemen met uw woningen en panden op, waardoor uiteindelijk zowel de verhuurder als huurder tevreden is.

Erfgoedbeheer en monumentenbeheer

Naast het beheer van normale woningen en panden hebben wij een team dat rijk is aan ervaring betreft monumentenbeheer. Onder het beheer van monumenten valt onder andere erfgoedbeheer en landgoedbeheer.

Wanneer u veel op reis bent of u woont buiten de regio waar het monumentale pand gelegen is, dan is het wellicht interessant voor u om het monumentenbeheer (gedeeltelijk) uit handen te geven. Dit omdat het vaak een grote zorg is om het monumentale pand te onderhouden. Door afstand en tijd wordt de eigenaar vaak belemmerd in de mogelijkheden om het monument in de juiste staat te houden en de potentiële voordelen in onderhoudskosten te benutten. Door het beheer en de exploitatie uit te besteden aan een externe partij heeft u een zorg minder. Wij hebben een eigen rentmeester voor uw monumentale pand. Daarom is Klement Rentmeesters uw ideale partner betreft monumentenbeheer.

Neem vrijblijvend contact op, om in samenspraak een op maat gemaakt beheerpakket samen te stellen.

  Deel dit bericht

  Contact

  Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

   De Erfgoed Inside is onze nieuwsbrief met informatie over subsidies, adviezen over onderhoud en mooie verhalen over monumenten.
   Nieuw aanbod te koop of te huur ontvangt u als eerste via onze Exclusieve Preview! 

   Meld u hier aan

   > Al meer dan 6.000 mensen gingen u voor
   chevron-down